Ljus- och skuggspel på vardagsrumsväggen

Just nu arbetar jag febrilt med det sista på min c-uppsats. på måndag ska den lämnas in. Trots den inbjudande solen och de 18 minusgraderna ute sitter jag alltså inne och jobbar med detta. När jag skulle gå ut till köket och hämta kaffe såg jag ett läckert ljus- och skuggspel på väggen bakom soffan. Jag valde att ta med lampan som bildar skuggan för lite dimension. De andra sakerna är från fönstret, en stjärna och en blomma. Såna här spontanskott är trevliga tycker jag.

imgp9959

Imorgon hoppas jag hinna ut en sväng på förmiddagen, det ska nämligen vara klart och riktigt kallt även då. Förhoppningsvis är jag i princip färdig då också. Jag har fortfarande ingen färdig titel dock, men tankegångarna går i typ: ”Att bryta sig ur utanförskapet” och sen underubrik ”Om förändringens processer” Ja, rubriker på c-uppsatser ska vara ganska tråkiga och stelbenta, så ni behöver inte fråga varför den är det. 😉 Men det är bara preliminärt, underrubriken är inte tillfredställande.

Annonser

5 Responses to Ljus- och skuggspel på vardagsrumsväggen

 1. Jag sitter inne idag jag med… Det skulle ju snöa idag men det har varit fint väder faktiskt… Funderar på att åka ut imorgon och måndag, på två olika ställen….

  -18 är inte dåligt det.. Vi hade – 11 igår morse när jag åkte ut och det tyckte jag var kallt 🙂

  mvh // Johannes

 2. Johnny Buchwald skriver:

  Har gjort en IKEA sväng med tjejen, så även jag har haft en fotofri dag…men imorgon smäller det igen. Skön bild det där…tycker det blev riktigt fräckt!

 3. naturligabilder skriver:

  Hehe ja här är det kalla morgnar den här helgen. 🙂
  Förhoppningsvis tar jag mig ut imorgon på förmiddagen!

 4. sonjac skriver:

  Oj vilket fint motiv. Kul med skuggor/siluetter av vardagsföremål såhär. Liiite synd att soffryggen är med men lamporna måste absolut vara med och det går ju inte att be solen flytta sig åt rätt håll precis 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: