Dokumentering av filmprojektet ”Finding Serendipity”

Min gode vän Conny på Dragontail Media ska spela in en film/miniserie nu i höst, under namnet ”Finding Serendipity”. Jag kommer vara involverad i projektet och bl.a. dokumentera större delen av produktionen fotografiskt. Såhär skriver Conny själv om projektet:

 
”För att ingen ska missa det så kan vi informera om att Dragontail Media på med en mini-serie som kommer att presenteras på, blandannat, internet under hösten/vintern. Det är en ideell produktion och vi ser verkligen fram emot att se vad man kan göra med ett fantastiskt manus även fasten man står utan miljoner i budget. Kan det till och med vara så att man får se någonting med mer själ och hjärta än någon vinstdrivande serie någonsin kunnat prestera?”

 
Som vi alla vet så är ingenting gratis, allra minst filmproduktioner med 30-talet inblandade personer, lokalhyra, utrustning och förbrukningsmateriel. Även om alla ställer upp ideellt så finns det såklart stora omkostnader involverade. Finansieringen för de omkostnader som alltid tillkommer kommer från donationer, gåvor och i samband med detta så kommer jag framöver ha ett lotteri som man får köpa sig in i för en mindre summa. Man kommer ha möjlighet att vinna en signerad tavla utifrån en av mina bilder i upplaga 1/1, s.k. Fine Art Print. Alla intäkter från lotteriet kommer gå oavkortat till produktionen, jag står för tryck, frakt o.s.v. av bilden. Detaljerna kring format, canvas el. ram o.s.v. är inte klara än. Mer infomation om detta kommer inom kort! Låter detta intressant?
 
Information om filmprojektet:
”Finding Serendipity” – 8 avsnitt, kommer att presenteras under hösten/vintern över hela internet. Den färdiga produktionen kan köpas på DVD från Dragontail Media eller ses, i sin helhet, helt gratis över internet.
Gå in på www.dragontailmedia.com och klicka dig fram till ”Finding Serendipity” för att läsa mer.

Annonser

2 Responses to Dokumentering av filmprojektet ”Finding Serendipity”

  1. Lasse skriver:

    Va kul!
    Jag ska ha en lott, det hela låter väldigt intressant.

    P.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: